”Met haar open blik, enthousiasme en respectvolle houding was Cindy voor mij een aangename studente, een aangenaam persoon en een meerwaarde voor de groep en voor mij als docente.  Ze steekt veel tijd en energie in de opdrachten en je kan er steeds op rekenen dat die op tijd ingediend, verzorgd en creatief uitgewerkt waren.  “Cindy heeft een enorm grote intrinsieke motivatie.  Alles wat ze aanpakt volbrengt ze op een creatieve correcte en aangename manier.”

Marleen Rogiest

lector aan de Artevelde Hogeschool in Gent (Tolk Vlaamse Gebarentaal)

“Cindy is een zeer gedreven, standvastige medewerker. Iemand die punctueel de opgedragen taken kan afwerken, die initiatief neemt.  Die ook haar eigen inzichten kan doordrukken.  De uren, de effort, de bereidwilligheid.  Dankbaar voor zo’n ‘witte raaf’ die jouw organisatie mee wil trekken.”

Luc Derboven

vicevoorzitter van Symbo vzw
hondvriendelijke vereniging

Cindy is een fijne madam… die ondanks tegenslagen in haar leven, toch het hoofd hoog houdt, daar heb ik veel bewondering voor. Vrolijk, positief, ondernemend, moedig, trouw, avontuurlijk, energiek, gezondheid boven. Ze is liefdevol, zorgzaam, recht door zee en steekt haar hand in het vuur voor mensen.” 

Peer De Maeyer

vriend en freelance grafisch vormgever, eigenaar van Peer bvba

“Als architecte volbracht Cindy de opdracht om een nieuw clublokaal te ontwerpen voor de fusieclub binnen de financiële mogelijkheden van de club en volgens de behoeften van onze ambitieuze korfbalvereniging.” 

“Functioneel en praktisch, een doorzetter. Met veel geduld en overgave, steeds correct. Uitstekende dossierkennis.”

Marc Van Leuven

vicevoorzitter van Koninklijke Borgerhout/Groen-Wit korfbalclub, projectleider nieuw clublokaal van de vereniging 

 “Cindy nam onmiddellijk mee de touwtjes in handen.  Mede door haar warme persoonlijkheid en empathie slaagde ze erin om bij de medewerkers de gemoederen te doen dalen en de meeste neuzen in dezelfde richting te krijgen, met respect voor ieders eigenheid.  Dat resulteerde in een hernieuwd veilig en constructief werkklimaat, waar ieder zich hield aan gemaakte (taak)afspraken en konden issues bespreekbaar gemaakt worden.”

Marleen De Moudt

procesbegleider van organisatie in moeilijkheden voor de stad Antwerpen

“Als ontwerper had ik, in de realisatie van een aantal projecten van Tennisclub Borgerweert, al snel door dat Cindy iemand is die mee is in het verhaal en een mooi eindresultaat wil behalen. Ik kan me voorstellen dat iemand die dit allemaal kan opbrengen voor de sportclub (Cindy werkte als vrijwillig bestuurslid voor de tennisvereniging) even gedreven of zelfs meer aan de slag zal gaan in haar dagelijkse beroepsactiviteiten, wat die ook moge zijn.” 

Ben Mattheus

grafisch vormgever LavitaSports

Cindy is iemand die zich keihard kan ‘smijten’, intelligent, sociaal, goedlachs, open en eerlijk, maar ook gevoelig.  Ze heeft de kracht om dingen op te zetten, te organiseren, mensen te enhousiasmeren.  Als ze ergens voor gaat, doet ze dat met 200%”  

Inge Janssens

vriendin en tennispartner

“Ik heb het gevoel dat Cindy heel erg zoekende is naar haar wortels, haar toekomst, passies, liefde enzovoort.  Als persoon heb ik haar graag, ze is aangenaam gezelschap en makkelijk om mee te praten.  Cindy was in de opleiding grafische vormgeving een zeer gedreven gemotiveerd cursist.  Steeds op tijd, met pen en papier en cursus in de aanslag.”

“Talent voor vormgeving, layout, verhoudingen, enz.”

Evi Cornelissens

kennis en docent Syntra Sint-Niklaas, opleiding grafische vormgeving

Cindy was een fijne studiegenoot om verschillende redenen: ze nam de opdrachten ernstig, ging grondig te werk en is collegiaal.  Ik vind haar heel betrouwbaar (afspraak is afspraak).  Als vriendin komen daar nog dingen bij: ze is spontaan, goedlachs en vrolijk, integer en authentiek, een beetje gereserveerd misschien.  Ze denkt na over dingen die er toe doen.  Ik ervaarde haar in het begin eerder als een rationeel iemand, maar later kwam daar ook de gevoelsmens bij.”

Barbara Redant

vriendin en medecursist Tolk Vlaamse Gebarentaal aan de Artevelde Hogeschool in Gent 

Of het nu als vriendin of als trainster (korbal bij Sint-Gillis-Waas KC) is, Cindy doet alles altijd met heel haar hart. En met veel energie en gedrevenheid  geeft ze altijd het beste van zichzelf waardoor ze ook het nuchtere kijk op de dingen in het leven maken haar tot een fijne persoon om in je nabijheid te hebben.  Door haar vele interesses en wil om mensen te leren kennen, ziet ze de mensen rondom haar als personen en veroordeelt ze niemand.  Door met haar te babbelen krijg je soms nieuwe inzichten en een andere kijk op de dingen rondom je.  Kortom, ze is een warm persoon met een groot hart.”

Natasja Driesen

vriendin en sportliefhebber