Wie ben jij?

Ben je een bedrijf dat een werkkracht zoekt, maar niet full time, op freelance basis? 

Of een organisatie die wel wat extra hulp kan gebruik met de praktische organisatie van een evenement, een teambuilding of een andere activiteit?

Wil je jouw bedrijf of organisatie grafisch onder de loep nemen? Een nieuwe huisstijl?

Of ben je een persoon met een drukke agenda en veel to do’s in en rond het huis maar kan je geen tijd vinden om dit allemaal gebolwerkt te krijgen?

Voor sommige zaken heb je eigenlijk zelf geen tijd en als je er al tijd voor maakt, is dat niet met heel veel ‘goesting’. Je stelt de taken vaak uit en schuift ze op de lange baan of je doet ze met tegenzin wat dan weer niet ten goede komt van humeur of levenskwaliteit, de sfeer in je bedrijf, organisatie of gezin…

Je kan ervoor kiezen om ze van je to-do-lijst te schrappen!

Zou je niet liever die dingen uitbesteden zodat je meer tijd en aandacht kan besteden aan zaken die voor jou écht belangrijk zijn?

Natuurlijk zeg je “JA!”
Maar hoe? Dat vraag je je af…. 
Wel, hier het antwoord: laat mij je helpen!

”YOUR IDEA, MY PROJECT”
”Jouw uitstelgedrag, mijn job”

Sienrise = een uitwisseling van talenten, ervaring, kennis, tijd en aandacht

Iets dat ik graag doe, iets dat jij nodig hebt.  Een uitwisseling 🙂

Wat ik doe?

Neem een kijkje op mijn Instagram profiel @sienriseservices en krijg een beeld van de dingen die ik doe, waar ik graag mee bezig ben en wat ik voor jouw bedrijf, organisatie of gezin kan betekenen.

Maar een Instagram profiel zegt niet alles, integendeel!  

Neem contact met me op en dan bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn?  #outofthebox #vrouwusjevanalles

Een ruilhandel?

In het verleden deed ik heel wat vrijwilligerswerk en nog steeds zet ik me graag in voor het goede doel. Het geeft heel wat voldoening om tijd en aandacht te delen met anderen, ervaringen en talenten in te zetten zonder de druk of noodzaak hiermee geld te verdienen. 

Het liefste van al zou ik zelfs in het professionele kader terug willen naar ruilhandel… maar ja… daar is de huidige maatschappij in eerste instantie op ingericht.

Het kan echter wél.  Mocht je hiervoor toch interesse hebben, contacteer me dan en dan bespreken we de mogelijkheden. 

Sienrise voor naastenliefde

Verder zet ik me graag onbaatzuchtig in voor het goede doel.